ZIBRO je postal QLIMA

undefinedPospešeno nadaljujemo z razvojem izdelkov na področju uravnavanja bivalne klime Vašega doma in širimo paleto naših izdelkov. Zato smo za našo blagovno znamko izbrali novo ime - QLIMA.

Ime QLIMA naj odslej odraža naše poslanstvo.

Zakaj? Ker že dolgo nismo več le specialist za petrolejske peči ZIBRO in gorivo za peči, na katere še vedno zelo ozko asociira ime ZIBRO veliko kupcev širom Evrope. V 30 letih smo prerasli v največjega evropskega specialista za uravnavanje bivalne (Q)Klime v Vaših domovanjih.

Želimo, da ime naše blagovne znamke to jasno pove na vseh evropskih tržiščih in pripomore k naši večji prepoznavnosti med kupci tovrstnih izdelkov.
To nam bo omogočilo nemoten nadaljnji razvoj izdelkov in širjenje ponudbe tudi  na druge segmente uravnavanja bivalne (Q)Klime.

Z novim  imenom pa nameravamo osvojiti  tudi nove svetovne trge, na katerih do sedaj zaradi registracije blagovne znamke nismo mogli biti prisotni.
QLIMA bo še naprej prav, tako kot do sedaj ZIBRO, sinonim za (Q)Kakovost, učinkovitost in uporabnost naših izdelkov, saj naše moštvo ostaja nespremenjeno.

Spremenili smo le ime, (Q)Kakovost ostaja.