WR01

  • WR01
  • WR01
  • WR01
  • WR01
  • WR01
  • WR01
  • WR01
EAN: 8713508773988

Qlima ima pravo rešitev za ravnanje z organskimi odpadki v Vaši kuhinji!
Imate dovolj neprijetnih vonjav in se želite znebiti nehigienskih muh? Dehidrator mokrih organskih odpadkov Qlima WR01 je prava rešitev..

Ta inovacija ne ponuja le rešitve za vaše težave, ampak tudi reducira organske odpadke za kar 80%.

Okolju prijazno odstranjevanje odpadkov
Med kuhanjem in po kosilu ostajajo organski odpadki kot so olupki krompirja, zelenjava, testenine, kruh ali hitro gnijoči ostanki hrane, ki, ustvarjajo neprijetne vonjave ter privlačijo muhe v kuhinjo. Dehidrator te odpadke osuši in jim zmanjša volumen za kar 80%. Tako omogoča prijetno bivanje in okolju prijazno odstranjevanje najmanjše možne količine odpadkov.

Z dehidratorjem Qlima je vse lažje
To kompaktno napravo lahko uporabite,takoj ko začnete kuhati. Odprite predal in vanj sproti odlagajte odpadke, ki nastajajo med kuhanjem. Tako boste poskrbeli za red in čistočo v kuhinji. Po končanem odlaganju zaprite predal in pritisnite gumb za zagon cikla sušenja odpadkov. Organski odpadki bodo dehidrirani hitro in brez vonja. Enako lahko storite z odpadki, ki ostanejo na krožnikih po kosilu.

Odstranjevanje vode iz odpadkov
Z dehidracijo organskih ostankov hrane se njihov volumen zmanjša za 80%. Majhna količina suhega odpadka, ki ostane po končanem ciklu sušenja je popolnoma higienski in neškodljiv, ter sega lahko brez strahu dotikate. Lahko ga vržete v kompost ali celo uporabite kot kurivo za vrtni žar.

Poskrbimo za okolje in prihranek
Vsakdo želi zmanjšati količino odpadkov in jih ločevati v največji možni meri. To delamo predvsem zaradi želje po varovanju okolja, a hkrati lahko tako zaradi odstranjevanja manjših količin odpadkov tudi zmanjšamo stroške gospodinjstva. Dehidrator Qlima lahko občutno prispeva k obema nalogama!

Privlačen slog
Dehidrator Qlima WR01 je kompakten in ima lep dizajn. Lahko ga postavite kar na kuhinjski delovni pult ali ga skrijete pod umivalnikom. Vtič vtaknite v električno vtičnico, vstavite v ležišče dva filtra z aktivnim ogljem za nevtralizacijo vonjav in sušilnik je pripravljen za uporabo. Enostavno in brez vzdrževanja!

Tehnične karakteristike

Qlima_WR01_English.pdf
Qlima_WR01_Italiano.pdf
Qlima_WR01_Español.pdf

Tehnične karakteristike WR01

EAN 8713508773988
Poraba energije v W 110
Glasnost zvoka (dB) 26.5
Poraba energije v povprečnem ciklu sušenja (W) 1200 (900 gr)
Prostornina predala (l) 5
Dodaj v prmerjavo

Ta izdelek ste že dodali v primerjavo.

Vsa mesta so že zasedena. Najprej odstranite enega od izbranih izdelkov.

Izbrani izdelek pripada drugi kategoriji izdelkov. Primerjate lahko le izdelke iz iste kategorije.

Poglej primerjavo