Pomoč in Podpora Qlima Gorivo

Varnost Qlima Premium Quality Goriva

Qlima ob uporabi Qlima Premium Quality goriv kupcem jamči najvišjo kakovost, največjo učinkovitost in najvišje udobje.

Kakovost
Kakovost naših goriv je neprenehoma nadzorovana s strani neodvisnih nadzornikov SGS-a. Organizacija SGS je vodilna v svetovnem merilu na področju neodvisnega nadzora, testiranj in potrjevanj. Rezultat sodelovanja je zanesljivo, čisto in varno gorivo vrhunske kakovosti, z visko točko plamenišča in 100% reciklirajočo, nepovratno, ekološko PET embalažo.

Brez vonja
Zelo nizka vsebnost aromatov je pogoj za gorivo brez vonja. Najčistejša goriva za peči bazirajo na sintetičnih izoparafinih in so zato popolnoma brez vonja. Poleg goriva je seveda pomembna tudi kakovost peči. Skupaj s kakovostnim gorivom zagotavljata ogrevanje brez vonja.

Učinkovitost
Vsa Qlima Premium Quality goriva nudijo izjemno učinkovitost. Viskoznost označuje gostoto goriva. Manj viskozna je tekočina, lažje se pretaka. Sintetični izoparafini so najredkejši med izoparafini in zato lažje tečejo skozi gorilni sistem peči.

Udobje
Čistost in gostota goriva vplivata na življensko dobo in učinkovitost peči. Sintetični izoparafini so najčistejše in najredkejše gorivo in zato omogočajo kar najboljše izgorevanje. Rezultat je večje udobje, izgorevanje brez vonja, občutno izboljšanje učinkovitosti peči in njena daljša življenska doba. Dodatno udobje pa nudi naša 100% reciklirajoča, ekološka, nepovratna PET embalaža.