Pomoč in Podpora Qlima Gorivo

Qlima Performance Meter za Pravilno Izbiro Goriva

Qlima Performance Meter za pravilno izbiro goriva

Qlima je na evropskem tržišču vodilni na področju goriva za peči. Po več kot 35 letih raziskav in inovacij danes Qlima proizvaja le goriva vrhunske kakovosti. Skrivnost je v kombinaciji našega edinstvenega hišnega proizvodnega koncepta "z ladje v trgovino", ter naših visoko usposobljenih in predanih zaposlenih, ki so vedno pripravljeni iti še korak dlje.

Zato lahko Qlima jamči za najvišjo možno kvaliteto, učinkovitost in udobje in tako poskrbi za izjemno ogrevalno izkušnjo. Vsa Qlima goriva vsebujejo aktivno zaščitno formulo, ki podaljšuje življensko dobo Vaše peči in njenih delov. Pri razvoju goriva in embalaže ima Qlima vedno v mislih okolje. Primer dobre prakse je tako npr. uvedba ekoloških PET plastenk - inovacije Zibra, ki omogoča 100% reciklažo embalaže goriva.

Qlima Performance Meter
Qlima ob uporabi Qlima Premium Quality goriv kupcem jamči najvišjo kakovost, največjo učinkovitost in največje udobje.  Razlika med različnimi vrstami goriv Qlima je majhna, medtem ko je razlika glede na druge znamke goriv velika. Da bi lahko čim bolj enostavno predstavili razliko med vrstami goriv Qlima smo razvili Qlima Performance Meter - Qlima merilo učinkovitosti. Merilo za vsako vrsto goriva Qlima v obliki stolpičastega grafa pregledno prikazuje štiri vidike njegovih lastnosti.

Qlima Program varčevanja
Vsa Qlima Premium Quality goriva nudijo izjemno učinkovitost, ki zagotavljajo vrhunsko ogrevalno izkušnjo. Zaradi kvalitete svojih izdelkov - Qlima Premium Quality goriv smo si pridobili veliko skupino zvestih kupcih. Da bi lahko te kupce za njihovo zvestobo nagradili, smo pri Zibru razvili posebni varčevalni program. Z zbiranjem Qlima točk lahko kupci pridobijo npr. podaljšanje garancije za svojo Qlima peč, brezplačne dodatke ali celo novo Qlima peč.

Zagotovilo Qlima Premium Quality goriva: najvišja Kakovost, največja učinkovitost in najvišje udobje.