Pomoč in Podpora Petrolejske Peči

Prijetno, varčno in okolju prijazno

undefinedPetrolejske peči Qlima so zelo preproste za uporabo. Svojo polno moč delovanja dosežejo že po štirih minutah, ko prijetna sevalna toplota toplega sonca napolni ves prostor. Gorivo skoraj popolnoma spremenijo v toploto in tako ni dragih izgub energije. Pri Vašem letnem računu za ogrevanje pa z njimi privarčujete tudi zaradi njihove edinstvene zmožnosti, da lahko vedno ogrevajo le tisti prostor kjer se trenutno zadržujete.


Ne potrebujejo ne dimnika, ne katere koli druge napeljave. Poskrbeti morate le za to, da je prostor normalno prezračen. Ker so tako premične in preproste za uporabo, naše peči uporabljajo tudi kot učinkovit dodatni vir ogrevanja. Drago osnovno gretje lahko tako zmanjšate na minimum ali pa ga spomladi in jeseni sploh izklopite.

Modeli Laser in Turbo Control pa ob uporabi našega Qlima goriva nudijo tudi izjemno čisto ogrevanje. Izkoristek izgorevanja goriva je skoraj 100%, izgorijo pa tudi vsi plini, ki so rezultat gorenja. Edeni izpuh je tako CO2 - vlaga. Pa še ta je zanemarljiva, saj je izpuh primerljiv z vlago, ki jo v prostoru izdihajo 4 ljudje.
Ker z Qlima tako ne obremenjujete okolja, ta ni le ekonomična, temveč tudi naravi prijazna izbira.