Pomoč in Podpora Peči na pelete

Peči na pelete

undefinedPeči na pelete so zaradi vgrajene izpopolnjene tehnologije, ki omogoča zelo visoke izkoristke in pa cenenega goriva - peletov ena izmed najcenejših oblik ogrevanja. Zaradi velikega prodajnega uspeha, ki smo ga posledično s temi pečmi dosegli v nekaterih evropskih državah, smo Qlima program teh peči še dodatno razširili.
Tudi novi modeli so demonstracija stroškovno učinkovitega ogrevanja in so odličen izbor za prijeten, domač ambient Vašega doma. Peči na pelete so 40% varčnejše od tradicionalnih načinov ogrevanja. Odlikuje jih naša skrb za detajle, pri njihovi izdelavi pa uporabljamo le najboljše materiale.

Tehnološko napredni vgrajeni sistemi poskrbijo za bolj enakomerno širjenje toplote po prostoru v daljšem časovnem razponu, kar ima za posledico več kot 80% toplotni zkoristek.

Ti sistemi poskrbijo tudi za optimalno delovanje peči v vsakem okolju, ekskluzivni dizajn z dvema ali pri nekaterih modelih celo tremi možnimi mesti priklopa na dimnik pa omogoča še več svobode pri postavitvi peči. Hitro doseganje želene temperature ni več problem, saj imajo peči na pelete Qlima vgrajen tudi dnevni in tedenski časovnik. Novi ekološko usmerjen program peči Qlima ponuja veliko možnosti izbire in zagotavlja maksimalno varnost. Vsi izdelki so narejeni in preizkušeni skladno z najbolj strogimi lokalnimi predpisi, njihova moč, izkoristek in poraba pa so certificirani s strani neodvisnih inštitutov.