Pomoč in Podpora

Montažne klimatske naprave

undefinedKo iščete stalno rešitev za točno določen prostor, je rešitev montažna klimatska naprava Qlima.

Udoben način klimatiziranja
Montažne klime Qlima se ponašajo s kompaktno notranjo enoto z vgrajenima termostatom in prikazovalnikom, ki jo pričvrstite na steno v prostor, medtem ko je toplotna črpalka vgrajena v zunanji enoti. Zahvaljujoč zaprtemu kroženju zraka in ločeni zunanji enoti, sta izkoristek in izhodna moč naprave optimalna. Naprave lahko tako klimatizirajo veliko območje. Ob pravi izbiri moči naprave, njeno delovanje občutite resnično po vsem prostoru. Seveda naše montažne naprave poleg hlajenja zrak tudi ogrejejo, razvlažijo in očistijo. Vgrajen imajo visoko zmogljiv sklop filtrov, ki iz zraka izloči nezdrave delce in neprijetne vonjave.

Ekonomično hlajenje ter gretje
Toplotna črpalka, ki jo naprava uporablja za hlajenje prostora lahko v prostore pripelje tudi toploto. Tako kot za hlajenje naprava tudi za gretje potrebuje le malo energije. Predvsem pred in po glavni grelni sezoni lahko namesto centralnega ogrevanja celotne hiše uporabite klimatsko napravo za ogrevanje le posameznih prostorov in tako prihranite pri energiji in stroških ogrevanja.

Kakovostna in hitra montaža
Povezavo med zunanjo in notranjo enoto naj naredi kvalificiran serviser hladilnih naprav. S specialisti za montažo smo se dogovorili o stalni ceni usluge za standardno montažo. Tako že pred nakupom naprave veste kakšen bo strošek montaže. Ob ogledu povejte montažnemu osebju morebitne posebne želje glede postavitve naprave.