Pomoč in Podpora

Invertersko delovanje za Vaše boljše počutje

undefinedNaši najnovejši vgradni modeli klimatskih naprav so opremljeni z inverterjem - prilagodljivim kompresorjem, ki nihanja sobne temperature omeji na minimum.
Medtem, ko kompresor pri klasičnih modelilh klimatskih naprav pozna le eno - najvišjo stopnjo delovanja in se mora zaradi vzdrževanja nastavljene želene temperature prostora ves čas vklapljati in izklapljati, pa  klime z inovativno inverter tehnologijo ob doseženi nastavljeni temperaturi le preidejo na nižji nivo delovanja. Temperatura prostora tako skoraj nič ne niha.

Inverterji nastavljeno temperaturo vzdržujejo z le minimalno porabo energije, saj do največje porabe prihaja ravno ob vsakokratnem zagonu kompresorja. Za delovanje porabijo celo do 35% manj energije kot klasični modeli in spadajo v energijski A razred.

Prednost naših novih inverterjev je zato tudi njihovo bistveno tišje delovanje. Polnimo jih z modernim in učinkovitim hladilnim sredstvom R410A, ki prispeva tudi k boljšemu izkoristku naprave.

Zaradi njihove čim daljše življenske dobe izmenjevalce toplote v zunanji enoti premažemo s premazom Golden Fin, ki preprečuje korozijo, za Vaše udobje pa v zunanjo enoto vgrajujemo nordijsko gretje, ki omogoča učinkovito ogrevanje vse do zunanje temperature -15°C.

Pred kratkim smo tudi nekaterim našim invertorjem dodali hitre spojke ParkerTM in z njimi razširili našo zanimivo Qlima SC linijo "naredi sam" klimatskih naprav. Z njimi poleg varčevanja z energijo sedaj lahko privarčujete tudi pri stroških montaže.
Razlicica za tiskRazlicica za tisk
More Sharing ServicesShare | Share on facebook Share on twitter Share on print