Pomoč in Podpora Čistilci zraka

Očistite zrak, ki ga dihate

undefinedOnesnažen zrak v katerem živimo je resen problem. Še posebej, če trpite zaradi alergije na kakšne izmed drobnih delcev, ki se nahajajo v zraku.


V mestih živimo pretežno v stanovanjih, ki so večinoma neprodušno zaprta in kjer naravno zračenje prostorov ni ravno pogosto. Ko pa jih le prezračimo, poleg svežega zraka v prostor pridejo tudi cvetni prah in drugi mikroskopski delci, kar ima za posledico nezdravo bivalno okolje.

Toliko bolj če v prostoru tudi kadimo, in kadar po zraku nosi odmrle celice kože in dlak naših hišnih ljubljenčkov. Ne vidite jih s prostim očesom, vendar jih zato toliko bolj občutite. Še posebej če vas muči astma, ali ste občutljivi na kakšne izmed njih. Nečist ambient je tudi vzrok stresu, glavobolu in na splošno neprijetnemu počutju. Zato v hiši nujno potrebujete svež in čist zrak.

Novi Qlima čistilci zraka Vam lahko pomagajo pri Vaših težavah z alergijami (npr. na cvetni prah ali živalsko dlako), cigaretnim dimom, neprijetnim vonjem in ostalimi nadležnimi mikroskopskimi delci. Vgrajeni ionizator pa dodatno poskrbi za še bolj poživljajoče okolje.